Hvordan lykkes digital opkvalificering af lærere?


Mit job er at løfte det digitale kompetenceniveau hos lærere i Danmark. Det sidste halvår har jeg været rundt i Danmark og endda på Island og Færøerne for at afholde kurser i digitale noter, samarbejde i skyen og vist hvordan man kan nå eleverne på en ny måde med vores teknologi.

dsc_0031

At løfte læreres digitale kompetencer er et spørgsmål om ledelse, kompetencer, kulturændringer og nysgerrighed. Det at ændre daglige arbejdsgange, så man samarbejder mere eller sparer tid er en investering. Man skal investere tid for at spare tid. Og forandring er ofte besværlig - nej, forandring er altid besværligt - men det er næsten altid det hele værd.

Jeg vil gerne fortælle om en af de rejser, jeg har været på med en kunde.

Du kan lære mere om Midtsjællands Gymnasiums rejse i partnerskab med Microsoft. Mød bl.a. Anne Vibeke, der som pædagogisk leder valgte at sætte gang i et længere kursusforløb, hvor de svære spørgsmål var en naturlig begyndelse på et længere forløb, der ultimativt endte i bedre samarbejde lærerne imellem.

gallerycontent1926229097

Se historien på www.aka.ms/MSG

Hvis du gerne vil sætte gang i et forløb med din institution, kan du kontakte mig på a-ercart@microsoft.com og høre om mulighederne. Forløbene er gratis, koordineres og afholdes i samarbejde med den tekniske og pædagogiske ledelse.


Comments (0)

Skip to main content