Stor konkurrence for lærere og klasser – digitale nyheder i 21st perspektiv


2451_SocialM_webbanner1200x900px_vers2Forvandl dit klasseværelse til et redaktion og opret digitale nyheder med dine elever. Den 3 bedste projekter, der bruger Office Mix til at skabe multimedie journalistik vinder én plads til skolen på Microsoft Global Educator Exchange i marts 2017. Læs mere på www.education.microsoft.com

Eleverne skal lærer de grundlæggende journalistiske færdigheder, der har ry for at være en god katalysator for at udvikle elevernes kristiske tænkning, kreativitet og kommunikative evner - dele af de kompetencer, der nu er defineret som det 21. århundredes kompetencer.

Microsoft kigger efter projekter, der kombinerer best practice i undervisningen, forståelse af de journalistiske begreber og den nyeste teknologi.

For at deltage i konkurrencen skal

  • Office Mix være den platform, hvorpå elevernes produkter præsenteres.
  • Projekter laves som lektionsplaner, der kan inspirere og engagere andre lærere i hele verden.
  • Projekter indeholde eksempler på elevernes produktioner.

Temaet er VAND, inspireret af UNESCOS bæredygtighedsmål. Projekter kan være tværfaglige eller i et enkelt fag på alle niveauer og med alle aldersgrupper. En Educator's Handbook og en Tool and Theme Kit er tilgængelig som inspiration i OneNote på sitet til inspiration med arbejdet. Deroduver er der en skabelon for aflevering af her på sitet...

Alle materialer er på engelsk, men projekter kan afleveres på engelsk eller dansk.

Fristen for konkurrencebidrag er den 2. januar 2017 og vinderne vil blive annonceret den 16. januar 2017.

Spørgsmål om konkurrencen kan du sende til mig, Morten Ovesen, på moovesen@microsoft.com.

God fornøjelse!

Comments (0)

Skip to main content