AFHOLDT: Kom til UMS-seminar med inLogic


11

 

Kom til UMS-seminar med inLogic, hvor du vil kunne opleve nogle af fordelene ved deres UMS-platform, som hænger tæt sammen med Office 365. Seminaret henvender sig til de fleste typer uddannelsesinstitutioner og har vægt på det pædagogiske frem for det tekniske.

Du vil kunne se følgende:

Læringsportal i Office 365

Med vores SharePoint baseret læringsportal har skoler en nem løsning, hvor de kan dele filer, links, beskeder, forums, opgaver, intranet, videoportal, plagiatkontrol og meget mere i en nem og overskuelig portal. Vi viser også OneNote Class Notebook med selvrettende opgaver via Office Forms, som er det nye store hit inden for læring.

Moderne Fraværsregistrering

Ikke alene har vi gjort det meget nemt at registrere fravær via web og APP til Windows Phone, iPhone & Android, vi har også lavet en meget omfattende og visuelt statistik interface. Ydermere er det hele integreret med SMS. Og der er forældreportal hvor de kan følge med i elevernes skema, lektier & fravær. Vi runder også hvordan man selv kan lave data mining via Office 365 PowerBI.

Kommunikation & Apps

Der er større krav til elev kommunikation – og vi møder eleverne på deres favorit platform – nemlig deres mobil.

OneNote som samarbejdsværktøj

Lær mere om, hvordan OneNote kan bruges i samarbejdet mellem elev til elev, elev til lærer og lærer til lærer, når Microsoft viser hvad OneNote Class Notebook kan.

Tid og sted

Horsens: 25. oktober 2016. Adresse: inLogic, Silkeborgvej 140, 8700 Horsens

Lyngby: 27. oktober 2016. Adresse: Microsoft Danmark, Kanalvej 7, 2800 Kongens Lyngby

 

Læs mere og tilmeld dig på dette link.


Comments (0)

Skip to main content