AFHOLDT: OneNote Class Notebook – gratis matematik workshop i Kolding


Gratis OneNote Class Notebook workshop - set gennem en matematik lærers briller - ved Peter Olsen.

Den 16.11., kl 14-16, Pædagogisk Center, Dyrehavesalen, Dyrehavevej 108B, 6000 Kolding. Tilmelding skal ske direkte hos Kolding på mail pc@kolding.dk, og med emne: Tilmelding til OneNote og navn på de deltagere, der ønskes tilmeldt.

Tag med Peter Olsen, matematikunderviser på Tornberg Gymnasium og konsulent hos IT-Center Fyn og Microsoft Innovative Educator, ind i OneNotes verden set fra matematikens vinkel. Peter kommer ind på følgende:

  • Hvordan laver du matematik i OneNote?
  • Hvad er de store fordele ved det?
  • Generelle fordele ved brugen af OneNote

 

Deltagerne bedes medbringe egen computer, hvorpå Office 2013/2016 og Windows 10 er installeret.

 

Comments (0)

Skip to main content