AFHOLDT: Bliv opdateret og inspireret – kom til Office 365-netværksmøde


Det er den tid på året! Microsoft slår dørene op for at opdatere vores kunder på nyhederne i Office 365 og inspirere til hvordan teknikken bringes i spil i en didaktisk kontekst. Vi holder traditionen tro både events i Århus og Lyngby. Datoer er som følger

31. oktober kl. 12.00-16.00 i ÅrhusTilmeld dig her.

2. november. kl. 12.00-16.00 i Lyngby. Tilmeld dig her.

Der vil i lighed med tidligere være en fællessession og to break-out sessioner. Et teknisk spor samt et pædagogisk spor. Denne gang vil vores break-out sessioner have mere plads til spørgsmål, samtale og refleksion. Det betyder, at den første del består af et oplæg af en udvalgt ressourceperson og resten af tiden er helliget fælles overvejelser og samtale om emnet.

På det fælles spor fortæller vi om nyheder og perspektiver for fremtiden for Office 365 i uddannelsessektoren. Herefter vil vi dykke ned i Varde Kommune som case, der har udrullet Windows 10, Azure og Office 365 som ren cloud-løsning. Bjarne Lund Christensen og Klaus Vest fra Varde fortæller om deres erfaringer med de tekniske og didaktiske briller på.

På det tekniske spor kommer Per Larsen fra Atea (som var hovedperson i Varde-projektet) og fortæller om sine erfaringer fra Varde og perspektiverne i at overgå til Windows 10 og et Azure-AD. Per vil bl.a. komme ind på hvilke fordele dette kan give ift. cloud-tjenester, hvordan man kan oprette en Store og distribuere apps gnidningsfrit til elever og lærere samt hvordan Windows-devices kan administreres med InTune. Derefter kommer Ivalo Andreassen fra WepTop og fortæller om SharePoint som intranet-løsning på uddannelsesinstitutioner med afsæt i konkrete cases fra ungdomsuddannelserne/VUC.

På det pædagogiske spor kommer pædagogisk it-konsulent Anne Mette Lundstrøm og fortæller om IT Center Fyns Flipped Learning-projekt, som der endda er kommet en antologi ud af. Her vil du kunne høre mere om hvordan din institution kan komme i gang med at flippe klasseværelset med hjælp fra teknologien. Herefter vil lærer og Minecraft Mentor Katja Borregaard fortælle om og demonstrere Minecraft Education Edition (M:EE) og hvordan det kan bringes i spil i klasseværelset.

Capture

 


Comments (0)

Skip to main content