AFHOLDT: Gratis træning i OneNote, Sway etc – certificering mulig


IMG_0369Hvad er bedre end fed, relevant, grundig og gratis træning i Office365 værktøjer som OneNote,OfficeMix og Sway? Det er sikkert mange svar på det spørgsmål, det indrømmer jeg! Men, ikke desto mindre, så tilbyder vi faktisk muligheden for at bliver certificeret Microsoft Trainer. Vi holder forløbet på 8 timer over to dage, kl. 17-21. Første gang er den 12.10. og anden gang er 16.11. Begge dage i Microsofts hovedkvarter, Kanalvej 7, 2800 Kgs. Lyngby.

Du vil efter de to gange være i stand til at undervise dine kollegaer OG dine elever i, hvordan OneNote, Sway, OfficeMix og andet af Microsofts software anvendes i den daglige undervisning.

Tilmeld jer på nedenstående links:

12. oktober - TILMELD DIG HER...

16. november - TILMELD DIG HER...

Som workshopholdere har vi Mads Ostermann (Microsoft Innovative Educator Fellow/Surface Expert) , Martin Cramer Petersen (Microsoft Innovative Educator) og Katja Borregaard (Microsoft Innovative Educator/Surface Expert/M:EE betatester). De er alle tre erfarne lærere og konsulenter samt har erfaring med at undervise voksne.

Vi håber meget, at I har lyst til at komme. Det er gratis, det er great og der er let aftensmad også. Spred det gode budskab til kollegaer og venner og tag dem gerne med.

Comments (0)

Skip to main content