Ny materialepakke understøtter Office 365-kommunikation


Rigtig mange af vores kunder har valgt at implementere Office 365 ProPlus til deres elever, undervisere og studerende. Det betyder, at de har den komplette Office-pakke på alle deres enheder samt 1 TB lagerplads til kollaboration i skyen. På den måde udryddes mange af de problemer, man kender fra BYOD-opsætninger og konflikter mellem filformater.

Men er dette blevet kommunikeret bredt ud i opstarten efter sommerferien?

Ved alle nye elever og deres forældre, at disse muligheder findes? Er de nye studerende klædt på med tilstrækkelig information? Måske har nogle af eleverne fået ny maskine over sommerferien som endnu ikke har fået Office?

Eksempel fra pakken - retter mod studerende,

Eksempel fra pakken - rettet mod studerende.

Derfor har vi udviklet en materialepakke om Office 365 som skal understøtte jeres lokale kommunikation. Den fortæller om mulighederne og søger at lette lidt af supportbyrden for it-afdelingen.

Materialepakken er inddelt efter institutionstype, dvs. ’Grundskole’, ’Ungdomsuddannelse’ samt ’Videregående’. Pakken indeholder bl.a.:

  • Billeder til sociale medier og intranet
  • Infotekst til intranet, forældremøder, infosider mm.
  • Bannere som kan bruges på institutionens hjemmeside
  • Foldere, som kan deles ud til undervisere og til forældre
  • Interaktive intro-guides til Office 365 som kan åbnes digitalt

Pakken kan tilgås på www.aka.ms/o365materiale

Har du ris eller ros? Forslag til pakken eller noget du synes er særligt brugbart? Skriv til mig på t-ercart@microsoft.com - så tager vi din feedback med i det videre arbejde.


Comments (0)

Skip to main content