The Innovative Educator – issue 2


Cn2O7AqWcAA1gjrSelvom det er sommer, så lakker den mod enden og skolerne starter for manges vedkommende allerede på mandag den 1.8. Som en del af Microsofts tilbud til lærere, konsulenter og pædagoger, så har vi et netværk, Microsoft Innovative Educators. Vi er 62 medlemmer af netværket som det ser ud nu og der er plads til flere 🙂
Som en del af et internationalt netværk, så er der mange interessante historier at dele - nogle af dem har vi samlet i denne online udgivelse "The Innovative Educator: A Microsoft in Education Magazine | Issue 2"

Udgivelsen fortæller historier om læreres oplevelser med undervisning, kreativitet og it samt det at være en del af et internationalt netværk - læs det og kig gerne videre rundt på siden i kommer ind på. Den er lavet til jer 🙂 Hvis I vil have det fulde udbytte af siden og al den træning og kompetenceudvikling, som ligger der - så skal I joine siden. Det gøres med jeres Microsoft konto (Hotmail, Outlook, Live, Office365) eller Skype, Facebook, Twitter. Når I har gjort det, så er der adgang til fx Minecraft: Education Edition træning, OneNote træning, etc.

God fornøjelse med læsningen - og kontakt os gerne, hvis I vil vide mere 🙂

 

Comments (0)

Skip to main content