Gæsteindlæg: Mere end 15.000 Unified-Groups automatisk oprettet som klassesider i EasyIQ Office365


Af Michael Thomsen, Account Manager & Marketingansvarlig, EasyIQ

Vi har med stor succes på baggrund af efterspørgsel fra vore kunder nu introduceret automatisk oprettede klassesider, som består af en Unified-group til hver klasse på skoler, som har købt vores klasseside modul.

Klasserne oprettes og tildeles automatisk til eleverne på baggrund af klasse- og elevinformationer fra STIL.

De nye Unified-groups klassesider indeholder et dokumentområde, kalender, mail, notesbog og samtalehistorik. Derudover kan siderne kobles med en række forskellige apps fx twitter, hvor man som gruppe kan følge personer og tags, som automatisk vises i gruppen, hvis der er nyt.

Unifiedgroupsklassesider

Det bliver således nemt for klassen, at arbejde med dokumenter, filer, notesbog, links samt kommunikere via mail, kalender og samtalehistorikken, som automatisk figurer på gruppen.

Vi ser de nye klassesider som første step i nemmere og mere struktureret arbejde på klassen, hvor det er nemt for underviser, at udlevere materialer og give beskeder til eleverne.

Klassesiderne er allerede blevet taget godt imod hos flere af vores kunder, som melder om øget aktivitet og samarbejde på klassesiderne end tidligere.

De nye klassesider ligger for øvrigt op til et naturligt kommende afsæt i de nye Microsoft Classroom, som gør det enkelt at arbejde med klassens opgaver via en nem og simpel tilgang. Microsoft Classroom integreres med Class Notebook, hvor det ligeledes er nemt, at arbejde med OneNotes forskellige indholdsområder direkte tilpasset din klasse.

Læs mere om vores nye klassesider og hvordan du i praksis tilgår dem: http://easyiq.dk/office365-groups-nu-som-klassesider/

Comments (0)

Skip to main content