Oplev fremtidens digitale klasserum – Microsoft Classroom


Vi har i Microsofts uddannelsesteam afventet nyheden om Microsoft Classroom. Derfor har det været med stor spænding, da vi fik adgang til preview’et af Microsoft Classroom. I Office 365 for Education bliver Microsoft Classroom det sted, hvor læreren håndterer alle sine klasser. Her organiseres klassernes arbejde, og man kan oprette, distribuere og rette opgaver på en enkel måde. Tilmed kan lærere arbejde sammen om at give feedback til elever/studerende.

microsoftclassroom

Microsoft Classroom har en fantastisk interessant integration til Klassenotesbogen, der gør, at man kan vælge at arbejde både i online værktøjerne eller i OneNote. Uanset hvor man vælger at arbejde, flyder opgaver frem og tilbage fuldstændig gnidningsfrit. Det vil spare læreren tid og bøvl når opgaver skal rettes og eleverne skal have feedback på deres arbejde.

Vi har lavet en video, der viser vores første oplevelser med Microsoft Classroom. God fornøjelse - du kan selv komme i gang på dette link.

Den officielle lanceringsdato i Danmark er endnu ikke fastlagt.

Vi anbefaler at du ser videoen i fuld skærm for at se alle dele af demoen tydeligt.


Skip to main content