Lav formularer og spørgeskemaer – Microsoft Forms er landet


Der findes uendeligt mange praktiske ting, der skal løses i hverdagen på en uddannelsesinstitution. Der er studieture, kageordninger, evalueringer, koordination af samarbejdet mellem lærerne, skemalægning og meget andet. Der er ofte mange brugere involveret, som det er vigtigt at have de nødvendige informationer på for at få tingene til at gå op i en højere enhed.

Derfor præsenterer vi nu Microsoft Forms, der er et nyt værktøj i Office 365 Education-familien, som kan bruges til at lave spørgeskemaer og evalueringer uden af forlade det kendte Office 365-miljø. Dermed vil man kunne lave evalueringer og spørgeskemaer i og uden for klasseværelset i et kendt miljø.

Det er et simpelt men kraftfuldt værktøj, hvor fokus har været på enkel oprettelse, simpel distribution og overskuelig rapportering af resultaterne.

Microsoft-Classroom-in-Office-365-Education-2

Microsoft Forms er gratis for vores Office 365-kunder, og du kan læse mere om Microsoft forms på hjemmesiden www.forms.office.com

Se videoen nedenfor hvor du kan se værktøjet og hvordan du kommer godt i gang med det.


Comments (4)

 1. Kommer der muligheder for at lave mere dybe spørgsmål, f.eks. med if-then besvarelser???

  1. Hej Peter, det håber vi kommer – men vi er endnu ikke helt sikre på hvornår. Mvh Erik Carter, Edu-teamet

 2. claus says:

  Fin gennemgang, Kommer der mulighed for parameteroverførsel til formularen. (URL parameters)

  1. Hej Claus, jeg forstår ikke helt spørgsmpålet – kan du uddybe det?
   Har her link til Office.com bloggen som du evt kan søge mere info på: https://blogs.office.com/2014/02/10/office-15-min-webinar-creating-forms-in-word/

Skip to main content