Har du prøvet det nye OneDrive for Business?


Stabilitet, stabilitet, stabilitet. Det vigtigste er, at man altid har sine filer ved hånden, når man arbejder med skybaserede tjenester. At synkroniseringen mellem online og offline er gnidningsfri. Ja, man skal ikke kunne mærke at man arbejder skybaseret. Man skal bare arbejde, samtidigt med at man har de kollaborative fordele, muligheden for at tilgå filer fra alle enheder alle steder og altid har en back-up.

OneDrive

Derfor er vi enormt glade for at have kunnet tilbyde den næste generation af sky-synkronisering i form af den nye klient til OneDrive for Business. Den kom for nogle måneder siden, men det er ikke sikkert at alle vores kunder har prøvet kræfter med den nye oplevelse.

Nærværende forfatter skiftede for få uger siden til den nye klient. Forbedringerne er massive. Synkroniseringen gnidningsfri. Klienten er fjerlet og bundsolid på samme tid. Man glemmer helt, at den er der. Altså: den leverer varen.

Hvis du gerne vil i gang med det nye OneDrive for Business kan du læse vores guide her.


Comments (0)

Skip to main content