Stor fødselsdagsopdatering til Windows 10


Den kommende opdatering af Windows for Education vil indeholde en række meget anvendelige nyheder for undervisningsverdenen. Vi har samlet de vigtigste her.

To nye muligheder for opsætning af skolecomputere

  1. For skolen uden en IT afdeling kommer der app'en ”Setup up School PCs” som simplificerer opsætningsprocessen af PC’er i et klassesæt til bare tre trin.
  2. For skoler/institutioner med dedikerede IT-professionelle vil det opdaterede Windows Imaging and Configuration tool-Designer gøre at en mængde PC’er kan sættes op, som delte enheder på få minutter.

EDU-1

Hurtig opstart på delte computere. Noget at det, der vil have størst betydning i skolerne er forbedringerne i den tid, det tager for en bruger at foretage login på en delt computer. Tests viser, at tiden for et første login for en bruger er faldet til 26 sekunder og for efterfølgende logins er gennemsnittet faldet til 6 sekunder.

Take a test app’en vil gøre den at sætte PC’er op til eksamenssituationen. Eksempelvis kan der skabes et låst browser miljø, hvor adgangen til ressourcer som filer fratages den studernede.

Windows Update får nye politikker, så ”busy hours” kan defineres. Dermed undgås det at opdateringer sker midt i undervisningstiden.

Education Ready Windows Store: Undervisere kan nemt finde, anskaffe og tildele gratis og betalbare apps fra Windows Store for Business.

Windows Inking er en effektiv måde for studerende til at skrive på deres pc. Inking har fået en overhaling, så brugsscenarierne er blevet flere.

Læs mere om Windows 10 for Education

 

 


Comments (0)

Skip to main content