Gratis webinarer om Power BI og cloud – se også gamle webinarer


Det behøver ikke tage al din tid, hvis du gerne vil blive lidt klogere på områder som Power BI, Azure, Skype for Business og mange andre.

Vi har i længere tid afholdt såkaldte webinarer, hvor du ikke skal bruge tid på at finde en parkeringsplads eller sidde i kø på motorvejen for at få en times inspirerende oplæg. I stedet for kan du læne dig tilbage i kontorstolen og få viden, mens du sidder på din arbejdsplads.

Vi kalder det 60 Minutes Online webinarer, og de dækker en bred palette af Microsofts løsninger.

Næste webinar ”Få dataindsigt med Power BI – og indblik i de seneste nye egenskaber” er onsdag den 27. kl 9.-10 hvor du kan høre om mulighederne med den nye Power BI, og hvordan du kommer i gang med denne self-service business intelligence løsning til både små og store virksomheder. Du kan læse mere om det og tilmelde dig her.

Den 3. maj kl 9-10 afholder vi webinaret ”Et cloud baseret datacenter – kom godt i gang”, hvor du kan høre om generelle learnings og specifikt om, hvilke overvejelser skal man gøre sig i relation til governance. Hvor er de potentielle faldgruber? Og hvad er resultatet af processen? Undervejs vil nogle funktioner i migreringsprocessen blive demonstreret. Du kan læse mere om det og tilmelde dig her.

 

Du kan også gå på opdagelse i vores arkiv med gamle webinarer her.

 


Comments (0)

Skip to main content