OneNote Learning Tools; en håndsrækning til læsesvage


Flere og flere klasseværelser er begyndt at tage OneNote i brug som et essentielt digitalt værktøj, hvor elever og lærere mødes og skaber, deler og ændrer indhold i fællesskab. Med OneNote Class Notebook, som I kan lære mere om her, har læreren endda mulighed for 1:1 at følge med i hver enkelt elevs arbejde og differentiere rettighedsniveauer inden for notesbogen.

Nu er vi glade for at kunne annoncere OneNote Learning Tools, der giver mulighed for de læsesvage at få oplæst tekst direkte i OneNote, hvormed forståelsen for hvert enkelt ord forbedres. Samtidig kan de i den interaktive oplæser få delt teksten op i stavelser og ordklasser og ændre størrelsen og fonten på den tekst de læser uden at skulle ændre i selve teksten.

OneNote Learning Tools er baseret på forskning i, hvordan man bedst hjælper læsesvage og ordblinde til at blive bedre til at læse og opbygge en sproglig forståelse. Nedenfor ses samspillet med det funktionelle og de dokumenterede fordele, OneNote Learning Tools bringer til klasseværelset:

Indtil videre er det i preview og kun på engelsk – men de ivrige engelsklærere kan allerede i dag læse mere og downloade på dette link:

https://www.onenote.com/learningtools

Se OneNote Learning Tools demonstreret nedenfor:

 

 

 

 


Comments (0)

Skip to main content