AFHOLDT: Få endnu mere værdi af Office 365 med Enterprise Mobility Suite


Organisationer oplever et stigende antal enheder og fortrolige data bliver spredt på langt flere platforme (herunder også cloud-baserede applikationer såsom Office 365) end nogensinde før. Det øger behovet for at skaffe sig et overblik, sikre enheder og data samt at lette administrationen.

Men der er hjælp at hente til hvordan du med Microsoft-baserede løsninger kan slippe medarbejderne og studerende løs på pc’er, tablets og andre mobile enheder uden at sikkerheden kompromitteres.

Løsningen er Microsofts Enterprise Mobility Suite (EMS) og vi vil gerne give vi dig et overblik over, hvordan vi løser typiske udfordringer såsom at give medarbejdere mobil adgang til virksomhedsdata og applikationer, sikre missionskritiske data, automatisere nulstilling af passwords og gøre det markant lettere at implementere adgangsbaserede gruppepolitikker.

 

Derfor inviterer vi sammen med Coretech til teknisk seminar om Enterprise Mobility Suite den 12. maj i Risskov i tidsrummet 12.00 – 15.00. Find mere information og tilmelding her.

Seminar

Seminariet er målrettet til at hjælpe dig med at forstå værdien af mobilitet og hvordan du gør det operationelt.

Agendaen for seminaret er:

  • Overblik over funktioner i EMS
  • Device Management
  • Muligheder for synergi/genbrug til eksisterende infrastrukturinvesteringer
  • SCCM integration

 

Find mere information om Enterprise Mobility Suite (EMS) her


Comments (0)

Skip to main content