Vi har fået ny blog


Du har sikkert bemærket, at bloggen her ser lidt anderledes ud, end den plejer. Og det er der en god grund til. Vi har nemlig sammenlagt vores to blogge til en stor. Hvor vi førhen havde en selvstændig blog om Office 365 og en anden om pædagogik, har vi nu samlet dem begge. På den måde kan du lettere orientere dig om alt, hvad vi i EDU har gang i. For selvom du måske er skolelærer, kan det sagtens tænkes, at du vil vide mere om programmerne i Office 365 eller bare vil vide, hvornår der kommer nye elementer i programmerne.

Ud over det har vi også tilføjet en kategori, så du blandt andet kan finde alle vores events i samme blog - uanset eventformen.

Vi har gjort det sådan, at alle nye blogindlæg havner på forsiden og i en af de andre kategorier fx "Teknik", alt efter hvad blogindlægget handler om. Det betyder, at du til enhver tid kan trykke på ’Office 365’ i fanen og så læse alt det, der relaterer sig der til, mens du på forsiden kan se alle nye indlæg på bloggen.


Comments (0)

Skip to main content