Nye API’er frigivet: Automatisér oprettelsen af Class Notebooks


Vi har skrevet en del om OneNote Class Notebooks på nærværende blog. Det er kort sagt en version af OneNote, der er skræddersyet til det digitale klasseværelse, hvor læreren kan oprette eleverne i sin notesbog og differentiere rettighedsniveauet, så de uhindret kan uddele materiale, uforstyrret kan følge med i elevens arbejde og tillade eleverne samarbejdesrum, hvor de kan sidde i samme notesbog og alle skrive sammen på samme tid.

Oprettelsen og administrationen af disse notesbøger har dog kun kunnet finde sted i Office 365-app'en der hedder 'Class Notebooks' - men på baggrund af efterspørgsel af it-admnistratorer har vi nu frigivet API'er, hvor partnere og skoler kan automatisere oprettelsen af OneNote Class Notebooks, så der automatisk oprettes notesbøger for hvert *** for hver klasse. Dermed kan administrationen spare rigtig meget tid og spare læreren for at gennemgå oprettelsesprocessen.

Læs mere her og få alle de tekniske detaljer: https://blogs.office.com/2016/02/17/automate-onenote-class-notebook-creation-and-roster-changes-with-new-apis/

Læs mere om OneNote Class Notebooks her: https://blogs.office.com/2014/10/07/introducing-onenote-class-notebooks-flexible-digital-framework-teaching-learning/

 

 

 


Comments (0)

Skip to main content