Surface sikrer Nordfyns elever kreativ læring


WP_20160315_010

Nordfyns Kommune har en 1-1 strategi, hvor alle elever får en tablet. På den måde kan eleverne gøre deres tablet personlig. Men det er langt fra den eneste grund til, at de har valgt en tabletløsning.
Som en del af Danmarks Læringsfestival var Martin Carmer, der er digital læringskonsulent i Nordfyns Kommune, et smut forbi Microsofts stand, hvor han fortalte om, hvilke fordele han ser i tabletløsningen.
Nordfyns Kommune kunne sagtens have valgt en mere velkendt løsning med en bærbar. Men for at sikre fremtidens skole og give eleverne mobilitet, faldt valget på en 2-i-1 løsning med tablets. Nærmere bestemt har flere af Nordfyns elever Surface, og fordi eleverne kan tage tastaturet af og på, har de mange muligheder for at arbejde kreativt ved at filme eller tage billeder. Når de derimod går i workingmode, er det med tastaturet på.
”En Surface er en enhed, der inspirerer til kreativ læring,” sagde Martin Cramer.
Også den digitale pen ser han som en klar fordel, fordi den sikrer en analog handling i et digitalt univers. Og på den måde får eleverne den merværdi, som han ser, som den store fordel ved en 2-i-1 strategi.

Skip to main content