Kom til Office 365-netværksmøde i Lyngby og Aarhus!


Nu er det igen tid til at bringe Office 365-netværket sammen. Microsoft slår dørene op for at opdatere vores kunder på relevante pædagogiske og tekniske nyheder inden for Office 365 og giver vores kunder mulighed for at møde hinanden og dele erfaringer over en kop kaffe.

Vi har denne gang inviteret løsningspartnere, interne eksperter i Microsoft, engagerede undervisere og naturligvis dig som kunde til at deltage i en eftermiddag spækket med inspiration både for administrativt og pædagogisk personale. 

Nedenfor ser du dagens agenda, links til tilmelding samt uddybende viden om de forskellige oplæg.

Agenda

12.30-14.00

Fælles spor

 

Nyheder i Office 365 v. Torben Andersen, teknologirådgiver i Microsoft Danmark.

 

Internet of Things v.  Jon Bille CEO Bluefragments

14.00-14.30

Kaffepause

 

Teknisk spor

Pædagogisk spor

14.30-15.15

Office 365 og EU’s dataforordning v. Ole Kjeldsen Teknologi- & sikkerhedsdirektør i Microsoft Danmark.

Det pædagogiske potentiale i skyen v. Anne Mette Lundstrøm, IT-Pædagogisk Konsulent i IT-Center Fyn.

15.15-16.00

Device management i Office 365 v. Klaus Østergren Solution Architect, Cloud and IT Infrastructure hos ProActive A/S

Målstyret læring og individualiseret undervisning med OneNote v. Peter Olsen, underviser på Tornbjerg Gymnasium og gymnasiekonsulent.

 

Netværksmødet finder sted den 5. april i Lyngby og den 7. april i Aarhus.

Lyngby: Tilmeld dig her: https://msevents.microsoft.com/CUI/EventDetail.aspx?EventID=1032733649&Culture=da-DK&community=0

Aarhus: Tilmeld dig her: https://msevents.microsoft.com/CUI/EventDetail.aspx?EventID=1032733589&culture=da-DK

Fælles spor 

Nyheder i Office 365 v. Torben Andersen, teknologirådgiver i Microsoft Danmark

Hvad sker der inden for Office 365? Torben Andersen vil i vanlig stil opdatere gæsterne på de væsentligste nyheder inden for Office 365, herunder de nye funktioner i Office 2016 til Windows, hjælp til læsesvage med OneNote Learning Tools og muligvis mere – der kan i Office 365 altid nå at komme markante nyheder mellem nærværende teksts redaktionstidspunkt og netværksmødet!

Internet of Things i fremtidens klasseværelse v. Jon Bille

Nogen siger at 2016 bliver et af de år vi vil tænke tilbage på som ét der ændrede verdens gang. På lige fod med internettet, månelandingen og elektriciteten. Du har måske hørt om begrebet Internet of Things. En verden hvor alt er forbundet til nettet – og dermed hinanden. Fremtidsforskerne har ideer om hvordan vores verden kommer til at se ud til den tid. Hvilke spørgsmål stiller du til dig selv og din omverden når din krop går online? Og måske vigtigst af alt – hvad betyder det for vores læringsmiljø og vores opfattelse af undervisning? Vallensbæk Kommune har konkret lavet deres første IoT-projekt med fokus på indeklima. Hvad kan vi lære?

 

Teknisk spor

1. Office 365 og EUs dataforordning v. Ole Kjeldsen (Teknologi- & sikkerhedsdirektør i Microsoft Danmark)

EU er ved at gøre klar til endelig vedtagelse af persondataforordningen. Det giver mange organisationer grund til at overveje hvad man kan gøre for at blive klar ikke mindst i sine IT-understøttede løsninger - uddannelsesinstitutioner er ingen undtagelse. Ole giver med dette oplæg et overblik over de vigtigste elementer af persondataforordningen. Han belyser hvornår den forventes implementeret og hvilke krav der stilles til de to vigtige roller som databehandler og dataansvarlig. I Office 365 er Microsoft databehandler og Ole gennemgår, hvad vi gør for at leve op til kravene, og for at hjælpe jer med at leve op til jeres rolle som dataansvarlig.

Device management i Office 365 v. Klaus Østergren Solution Architect, Cloud and IT Infrastructure hos ProActive A/S

For at sikre jeres data i Office 365 er det nødvendigt at se på hvordan de enheder, der tilgår data, sikres. Når brugerne allerede er oprettet i Office 365 er Enterprise Mobility Suite et godt match, da den er baseret på, at brugerne findes i AzureAD. Klaus Østergren vil demonstrere, hvordan EMS kan sættes om på PC’er, Mac’s og iPads sættes op, så de leverer op til kraven i forhold til EU’s dataforordning. Desuden præsenteres det, hvordan Apps kan håndteres på Windows 10 og iPads.

Pædagogisk spor

Det pædagogiske potentiale i skyen v. Anne Mette Lundstrøm, IT-Pædagogisk Konsulent i IT-Center Fyn.

Anne Mette Lundstrøm stiller det grundlæggende spørgsmål: hvilket pædagogisk udbytte har undervisere egentlig af at arbejde i skyen? Med udgangspunkt i begreber som kollaboration og flipped learning vil der i oplægget blive præsenteret eksempler på hvordan IT-Center Fyn tilrettelægger og gennemfører forskellige former for blended kompetenceudvikling, hvor Office 365 og Office Mix indgår med henblik på at gøre eleverne til aktive producenter i undervisningen.

IT-Center Fyn er et partnerfællesskab bestående af 37 skoler (STX.HF,VUC og SOSU)

Målstyret læring og individualiseret undervisning med OneNote v. Peter Olsen, underviser på Tornbjerg Gymnasium og gymnasiekonsulent.

Peter Olsen underviser på Tornbjerg Gymnasium i matematik og fysik og er desuden også gymnasiekonsulent for IT-Center Fyn. For Peter er OneNote klassenotesbogen meget mere end bare en notesbog. Anvendt på e-tavle eller projektor og som organiseringsværktøj giver det helt nye muligheder for at inddrage og engagere eleverne i målstyret undervisning. Man får et suverænt indblik i den enkelte elevs faglige forståelse, og eleverne skriver ikke længere af fra tavlen men supplerer denne med egne personlige noter og deltager (igen) aktivt i undervisningen!

Der sættes endvidere fokus på at skabe orden i elevernes "kaotiske viden" med nemt oprettede puslespil samt på dynamisk gruppearbejde med matriksgrupper, som udnyttes maksimalt til elevaktivering og differentieret undervisning. Synlig læring, formativ evaluering, elevaktivering, individuel vejledning og respons samt videndeling kommer således næsten automatisk i fokus, når klassenotesbogens mange muligheder udnyttes i undervisningen!

Comments (1)
  1. Anonymous says:

    r du

Comments are closed.

Skip to main content