Gør din OneNote mere levende


I stedet for at scrolle til siden eller ned gennem OneNote for at se dine tabeller og billeder, der står lidt hulter til bulter, kan du med en ny app trylle det hele over i Sway. På den måde bliver dine noter forvandlet til en visuel historie. Det kræver ikke andet, end at du downloader app’en ”Send to Sway”, som er et add-in til OneNote, før du får en anden visuel oplevelse, end OneNote giver dig.

Når først du har lavet din OneNote om til en Sway, kan du frit redigere i den - helt uden at det påvirker din OneNote. Du kan både flytte rundt på rækkefølgen og tilføje ekstra elementer som billeder eller videoer i din Sway, så det passer til dit formål.

App’en findes pt kun som preview og kan hentes her.

Comments (1)

  1. Henik Eckert says:

    Det fungerer kun med Microsoft Account og ikke med work / school accounts

Skip to main content