Bliv klogere på 21. århundredes læringskompetencer


Hvordan får vi innovation, samarbejde og digital kreativitet ind i klasselokalet som en del af hverdagsundervisningen?

Det spørgsmål sætter vi under lup, når vi sammen med Center for Undervisningsmidler inviterer til konferencen ” 21st Century Learning Skills - som læringskompas” den 2. marts 2016 fra 09.00-15.45.

For at komme til bunds i det 21. århundredes læringskompetencer har vi inviteret Deirdre Butler, der er én af hovedpersonerne bag ITL-Research og udviklingen af 21st Century Learning Design, til at holde et oplæg om de nødvendige kompetencer i en global verden. Også forskeren Ole Sejer Iversen fra Århus Universitet gæster konferencen med et oplæg, der ligeledes sætter fokus læringskompetencerne.

Mellem de oplæggene er der erfaring at hente fra en palet af break-out talkshops, hvor hver talkshop på forskellige måder har taget det 21. århundredes læringskompetencer til sig. Eksempelvis fortæller Rødovre Kommune og Kolding Kommune om deres erfaringer med henholdsvis elevagenter og tool camps. Der også mulighed for at høre mere om fremtidens klasselokale og erfaringerne fra et KL-projekt om kapacitetsopbygning ift. it-strategi 21st.

Dagen slutter med Søren Ejlersen, medstifter af Aarstiderne, der sætter perspektiver på læringskompetencerne, innovation og entreprenørskab som afgørende kompetencer for udvikling af kompetencer til liv og arbejdsliv.

Konferencen foregår hos os i Lyngby, og det koster 695 kr. at deltage i konferencen.

Tilmeld dig her


Comments (0)

Skip to main content