Ny version af Minecraft sigter mod klasselokalet


Elever skal ikke alene udforske fantasiverdener i Minecraft, når de bruger spillet i undervisningen. Steder fra den virkelige verden som eksempelvis Giza-pyramiderne og græske templer bliver en den af en nyere version af spillet, som hedder Minecraft: Education Edition. Udvidelsen af spillet sker, fordi vi har købt det snart tidligere MinecraftEdu, og den nye version er specielt designet til klasseværelset, så op til 40 elever kan spille sammen. En anden del af den nye version kommer især lærerne til gode. Spillet bliver koblet sammen med hjemmeside, hvor lærere kan dele forskellige verdener og undervisningsplaner.

Minecraft vinder frem i klasselokalerne, fordi undervisningen foregår i et miljø, som eleverne kender til hudløshed. Samtidig rammer Minecraft ned i det 21. århundredes læringskompetencer, fordi det styrker kreativteten, samarbejdet og problemløsninger.

Minecraft: Education Edition udkommer til sommer, og du kan allerede nu skrive dig op til opdateringer om den nye udgave på http://education.minecraft.net. På hjemmesiden kan du også læse meget mere om den nye udgave af Minecraft.

Forfatter: Mia Laursen


Comments (0)

Skip to main content