OneNote på BETT – Mød Mike Tholfsen unplugged


OneNote – Mød Mike Tholfsen unplugged – Principal Product Manager, OneNote at Microsoft

Tid og sted: Onsdag den 20. januar, 08.30 – 10.45 – Microsoft, Cardinal Place, 80-100 Victoria Street, London

Det er lykkedes os at få Mike Tholfsen til at holde et oplæg om OneNote. Mike er dybt involveret i Microsofts strategi på OneNote-området. Han har været med til at udvikle Onenote Class & Staff Notebook og er meget involveret i aktiviteter på uddannelsesområdet.

Jeg synes, at han er meget inspirerende, og det er en god mulighed for at få indsigt i den fremadrettede strategi. Kom og hør ham dele sine tanker og visioner med jer om vores strategi, og hvad der konkret kommer på kort og længere sigt.

Der vil selvfølgelig blive mulighed for Q&A med Mike, og skulle I have gode ideer til udviklingen af OneNote, er dette event stedet, hvor I kan lufte jeres tanker overofrden vigtigste OneNote-person i Microsoft.

Hvis I har lyst til at deltage, så tilmeld jer her…

 

Registrering starter kl. 8.30, og vi begynder ca. 8.45.

Del gerne denne invitation med andre som kommer til BETT.

Comments (2)

  1. Anne Alanin says:

    Kommer så hurtigt jeg kan fra lufthavnen

  2. Anne Alanin says:

    Kommer så hurtigt jeg kan fra lufthavnen

Skip to main content