Bliv klædt på til 1:1 strategi til BETT


Implementering af en 1:1 strategi – hvad, hvordan og hvor meget?

Tid og sted: Torsdag 21.1., kl 13.00-17.00, Microsoft, Cardinal Place, 80-100 Victoria Street, London

Mange kommuner og uddannelsesinstitutioner overvejer deres strategi for IT i undervisningen. I forbindelse med valg af devices kigger flere og flere på 1:1 løsninger. En af de kommuner, der allerede har kastet sig ud 1:1 projektet, er Nordfyns Kommune. De har valgt en strategi med 2-i-1 computere til alle elever på mellemtrinet. 2-i-1 computer er en PC med aftageligt tastatur, så den både kan anvendes som en traditionel laptop og tablet.

Martin Cramer og Dennis Høgstrøm Pedersen, der er hhv. skole-IT konsulent og digital læringskonsulent i Nordfyns Kommune, kigger nærmere kig på 1:1 løsningen og fortæller om deres overvejelser i forbindelse med implementeringen, samt de erfaringer de har gjort sig.

Derudover har vi inviteret Coláiste Bhaile Chláir, som er en Irsk skole. De har i en række år gennemført flere spændende IT projekter og vil dele deres erfaringer vedrørende 1:1 devices. Coláiste Bhaile Chláir er en del af Microsofts globale showcase skolenetværk.

Til arrangementet kommer vi også ind på økonomi, erfaringer, kompetenceudvikling, lærernes og elevernes udbytte, samspillet med skolereformen og andre områder, der er vigtige i forhold til 1:1 løsningen.

Tilmeld dig her…

Comments (0)

Skip to main content