Næste niveau af Office på iPad med iOS 9


Oplevelsen af Office på iPad er blevet løbende forbedret siden vi lancerede de første Office-apps for få år siden. Som hardwaren og operativsystemet forbedres muliggøres også nye måder for at gøre Office-oplevelsen endnu bedre. Med det nye iOS 9 til iPad og iPhone åbnes helt nye døre for multitasking med Office til iPad. Her er de væsentligste forbedringer!

1: Skift hurtigt mellem apps.

Du kan nu på de nyeste iPad-modeller skifte hurtigt mellem Office-apps, fx OneNote og PowerPoint ved blot at trække ind fra højre. Dermed kan man langt lettere tage noter til præsentationer og tekster.

2: Brug to apps samtidigt

Med Split View kan du have to apps åbne og aktive på samme tid. Du kan fx kopiere tal fra Excel ind i PowerPoint eller øve en præsentation med afsæt i et Word-dokument.

3: Kør Outlook side-by-side med Word, Excel og PowerPoint

Når du klikker på en Word, Excel eller PowerPoint-fil i Outlook-app’en vil den automatisk åbne den respektive app, så du er klar til at redigere den vedhæftede fil uden at komme ud af mail-applikationen. Samtidigt gemmes ændringerne med det samme, så du gnidningsfrit kan samarbejde med dine kolleger.

 

 


Comments (0)

Skip to main content