Video: Microsoft besøgte over 1.000 elever og studerende på Færøerne


I uge 50 havde gymnasiet, handelsskolen og universitetet i Thorshavn på Færøerne besøg af to engagerede ansatte fra Microsoft, Amila Zolj og Erik Carter. Amila og Erik fortalte om mulighederne for at samarbejde i skyen, gav tips om præsentationsteknik, det at strukturere sine digitale noter samt det at holde struktur på store opgaver.

Høgni av Skarði, der er vicerektor for gymnasiet og HF, Føroya Studentaskúli og HF Skeið, udtaler:

"Det var inspirerende for vores elever at høre fra en studerende, hvordan programmerne i Office 365 kan anvendes i studierne til notetagning, opgaveskrivning og fremlæggelser. Det var også interessant at se nogle af de nye funktioner i programmerne. Besøget var meget relevant, og vi håber, at I har mulighed for at komme igen."

Eleverne lærte fx at dele OneNote-notesbøger, indsætte referencer og litteraturlister i Word, hvordan man laver en flot PowerPoint-præsentation og hvordan man samskriver i Word Online og OneDrive. Kunder med Office 365 har endnu flere muligheder for at give deres elever og studerende en fælles platform for samarbejde på alle deres enheder.

Study Smarter-oplægget var virkelig interessant og oplysende. Igennem det sjove, men samtidig meget professionelle oplæg fik jeg blandt andet præsenteret OneNote, som nu er blevet en essentiel del af mit studie!" udtaler Roi Dam Dalsgarð fra 15u på studenterskolen.

Et Study Smarter-oplæg kan bookes ved at skrive til Amila Zolj på t-amzo@microsoft.com. Læs mere om Study Smarter her: www.microsoft.dk/studysmarter

Se filmen på 1 minut om besøget her:

Skip to main content