Kan din institution tilbyde elever og lærere gratis Office?


Det var for mange et nybrud, da Microsoft annoncerede Student Advantage for snart 2 år siden. Muligheden for at tilbyde elever og undervisere en gratis licens til Office 365 – og dermed fem Office-pakker og ubegribeligt meget lagerplads i skyen – har nu været tilgængelig i snart 2 år for vores uddannelseskunder.

Der har været mange spørgsmål, megen tvivl og mest af alt megen begejstring for muligheden. Men det er endnu ikke alle vores kunder, der er kommet i gang med at tilbyde deres elever og studerende en gratis Office-licens – selvom de i princippet kunne gøre det omkostningsfrit fra i morgen.

Vi bliver dagligt kontaktet af studerende og elever fra hele Danmark, der spørger til mulighederne for at få fingrene i en gratis Office-pakke, men vi er naturligvis kun i stand til at henvise til institutionen, de går på, da vi ikke er herrer over eller eksperter i hvordan alle vores kunder implementerer netop deres Office-løsninger lokalt. Vi kan bare konstatere, at interessen er fuldstændigt overvældende fra elevernes og de studerendes side.

Det ønsker vi at slå et slag for – derfor har vi lavet en grafik, der overskueliggør processen for institutioner, der overvejer at tilkøbe sig de licensmæssige forudsætninger for at tilbyde Office til deres elever og undervisere. Den er også eller dem der allerede har forudsætningerne på plads og ønsker at komme i gang. Se den her:


Såfremt du ønsker vejledning i at komme i gang med processen er du velkommen til at skrive til Erik Carter på t-ercart@microsoft.com

Comments (0)

Skip to main content