Erhvervspraktikanter skaber apps hos Microsoft


Vi er så heldige at have 34 skoleelever i erhvervspraktik denne uge i vores nye hovedsæde i Lyngby.

De første dage er gået med indblik i markedsføring af b.la. Office 365 til unge og studerende. Eleverne er kommet med tonsvis af gode ideer til, hvordan man får unge i tale – vi er f.eks. ret vilde med kampagne-ideen ”Hvem har spist din stil”, der sætter fokus på, hvordan man altid har sikkerhed med en backup i skyen.


Med Microsofts App Studio er det let at lave sine egne apps.

I dag har eleverne kastet sig ud i en anden vigtigt del af Microsoft - nemlig udvikling af innovative apps. Inddelt i grupper af 3 har eleverne i små workshops arbejdet med deres app-ideer. Selve programmeringen er ikke så svær, som det lyder, så længe man har den gode ide. Eleverne bruger værktøjet AppStudio, hvor man kan skabe apps til Windows 10 uden behov for at programmere fra bunden. Faktisk kan det gøres i 4 enkle skridt, hvor en masse af programmeringen allerede er foretaget af Microsoft. Dagen mundende ud i at eleverne præsenterede deres app for alle i gruppen.

Hvis du selv har lyst til at bruge programmering af app i din undervisning er det meget let at komme i gang ved hjælp af Microsoft App Studio. Og det er selvfølgelig helt gratis. Læs mere her.


Comments (0)

Skip to main content