Se hvordan Microsoft og rockbandet Mew brugte OneNote i et ambitiøst fanprojektOneNote kan bruges til meget andet end notetagning. Projektet #Mew365 er et godt eksempel! Microsoft og Mew gik i foråret sammen om et ambitiøst co-creation projekt for at skabe en musikvideo til nummeret ’The Night Believer’ sammen med Mews fans fra hele verden.

2.250 Mew-fans, såkaldte ”frengers”, tilmeldte sig projektet i løbet af en uge og herudaf er bidrag fra over 1.000 fans med i den endelige musikvideo. Samarbejdet er foregået i app’en OneNote, en del af Office 365, som har leveret den tekniske platform til projektet. Her har fans taget billeder af sig selv i forskellige positurer, som indgår i den endelige musikvideo, og indsunget nummeret overfor forsanger Jonas Bjerre, som til sidst er blevet klippet sammen til én stor fanduet med bandet. OneNote har faciliteret samarbejdet mellem Mew og fans, men også fans imellem – verdnen over – på tværs af enheder og platforme.

Partnerskabet mellem Mew og Microsoft er netop indstillet til Danish Music Awards for ”Årets ide”, eftersom co-creation projektet har vist nye måder at arbejde sammen på og bygge bro mellem den kreative musik verden og understøttende teknologi. 

Se Behind the Case videoen om projektet her:

[View:https://www.youtube.com/watch?v=MtesGriX04E:0:0]

 

Har du selv brugt OneNote eller andre Office365 applikationer på inspirerende eller anderledes måder, vil vi meget gerne høre fra dig! OneNote er en del af Office365 og kan desuden downloades som App til Android, Apple og Windows her: www.OneNote.com

Af Anne-Marie Gjellerup, Product Marketing Manager

Comments (0)

Skip to main content