Office 365 Education – enklere planer, flere funktioner


Der er en stigende efterspørgsel blandt de danske uddannelsesinstitutioner efter sikkerhed, informationsbeskyttelse og administration i et sikret online læringsmiljø. Det er vigtigt for elever og lærere at fokusere deres energi på læringen, hvorimod it-afdelingen fokuserer på sikkerhed, drift og udviklingen af it-systemerne – for netop at  understøtte læringsprocesserne frem for at holde dem tilbage.

Derfor er vi glade for at annoncere, at vi tilføjer yderligere funktionalitet og fjerner kompleksitet til vores nuværende Office 365 Education-planer.

Planen, der tidligere hed ”Office 365 Education E1” hedder nu blot ”Office 365 Education”. Samtidigt tilføjes flere Exchange Online og SharePoint online-funktioner til denne plan uden merpris. Fornyelse af de tidligere planer Office 365 Education E3 og E4 er nu begrænset til eksisterende kunder, og nye kunder vil få den samme løsning ved at bestille Office 365 Education med de ønskede services som tilkøb (fx Office 365 ProPlus eller Skype for Business med PSTN).

Vi er glade for at kunne gøre det enklere for vores kunder at vælge den løsning, der lige præcis giver mening for deres institution og det håber vi på at gøre ved at tilbyde færre planer med flere funktioner.

Ændringerne træder i kraft pr. 1. september 2015. Ingen kunder vil opleve andet end forbedringer af deres løsninger, og der kræves derfor ingen specifikke handlinger fra it-administrationernes side. Ændringerne vil fremgå af vores hjemmesider og i vores kunders Office 365-portaler inden for den kommende tid.

For vores E3/E4-kunder vil Office 365 Education med tiden erstatte disse planer. Men indtil vi kan levere en gnidningsfri overgang vil eksisterende kunder fortsat kunne forny deres nuværende aftaler uden problemer.

 


Comments (0)

Skip to main content