Netværksmøde: Office 365Temaet på Office 365 netværksmødet er organisering af et Office 365 projekt. Selv om Software as a Service løser mange af de IT-relaterede opgaver, ser vi stadig, at kunder har udfordringer med at få det hele til at spille optimalt. En af hovedårsagerne til dette er den manglende viden om hvilke opgaver der følger med. Dette gælder også i forhold til, hvordan supporten fungerer: hvad står Microsoft for og hvad står kunden selv for. At man stiller ny teknologi til rådighed for lærere og studerende betyder ikke automatisk, at de tager teknologien i brug. Undervisere og studerende skal vide at tilbuddet eksisterer, hvordan teknologien bruges, og hvad det kan bruges til.

Netværksmødet stiller skarpt på ovenstående problemstillinger og giver konkrete eksempler på hvordan man løser disse opgaver. 

Netværksdagen vil blive afholdt i Microsoft Danmarks helt nye hovedkvarter i Lyngby og du kan tilmelde dig her.

Comments (0)

Skip to main content