Få hele klassen i samme båd med Office 2016 til Mac


Af Torben Andersen, teknologirådgiver

Kender du irritationen over at have planlagt en fælles undervisningsaktivitet, som ikke lader sig gøre fordi eleverne sidder med forskelligt grej? Office-pakken til Mac har været et pænt stykke bag Windows-udgaverne og det har ofte været et irritationsmoment for brugerne. Det bliver der rettet op på i Office 2016-udgaverne, og dermed yder Microsoft et pænt bidrag til minimere problemerne med at implementere Bring Your Own Device.

En moderne Office-pakke fra Microsoft er ikke blot tekst- og talbehandling, men integration med alverdens apps og web-tjenester og mange andre fede funktioner i undervisningen. Derfor er det mig en fornøjelse at annoncere snigpremieren på Office 2016. Eller rettere i dette indlæg at vise jer snigpremieren, for min kollega Thomas Saks, som for længst har breaket nyheden på sin blog.

Det er stadig en udviklerversion (også til pc), så pas på med selv at teste, hvis ikke du er helt fortrolig med teknikken.


Comments (0)

Skip to main content