Innovation og iværksætteri med Windows 8


Af Michael Wennerstrøm, Account Executive, Microsoft

App-udvikling danner den didaktiske ramme for et innovationsprojektet på erhvervsuddannelserne, hvor eleverne kommer helt tæt på virkelighedens og virksomhedernes verden. Med teknologien som pædagogisk agent får undervisningen en ekstra afgørende dimension.

"Innovation in Education" kalder vi et projekt, som uddannelserne kan tilmelde sig. Det er et forløb, som er designet til at bringe eleverne tættere på det erhvervsliv, som de er på vej ud i. Det pædagogiske momentum skaber vi omkring app-udvikling i Windows 8. Iværksætterdimensionen skaber vi gennem samarbejde med andre virksomheder og organisationer, som ønsker elevernes løsninger på autentiske udfordringer.

Elever i erhvervsskolekonsortiet Next EUD har som nogen af de seneste projektdeltagere fået stort udbytte af samarbejdet omkring et projekt, hvor vi inddrog Lenovo og en række mindre organisationer og virksomheder. Læs mere på denne referencecase site eller som pdf nederst på denne side.

[View:https://www.youtube.com/watch?v=RtiHSrvLrqE:0:0]

 

Læs mere og kontakt Microsoft, hvis du vil høre mere om Innovation in Education med henblik på et eventuelt samarbejde

Microsoft_Next EUD.pdf


Comments (0)

Skip to main content