Surface 3 på markedet til maj


Af Kresten Thorndahl, Studentermedhjælper

Lige før påsken blev skudt i gang herhjemme i Danmark, blev et nyt familiemedlem til Surface-familien annonceret. Med Surface 3 har man taget størrelsen og letheden fra Surface 2 og kombineret det med kraften og produktiviteten fra Surface Pro 3. Tilbage er en tablet-pc der er som skabt til uddannelse.

For 3 år siden, blev den første Surface introduceret ved et pressemøde i San Fransisco. Siden da er udviklingen gået stærkt og er det seneste medlem af familien blevet præsenteret. Den nye Surface 3 er efterfølgeren til Surface 2, men med Surface 3 har man valgt at tilføje flere ting fra dens storebror, Surface Pro 3.


Surface 3 har en skærmstørrelse på størrelse med de originale Surface-produkter, dog er formatet lavet om fra 16:9 til 3:2, hvilket er taget fra Surface Pro 3 og dette gør at man får en mere optimal arbejdsmaskine, hvor man på lettere vis kan have programmer kørende ved siden af hinanden. Derudover giver dette format en bedre oplevelse, når man bruger tabletten til at læse og præsentere.

Et nyt forbedret kickstand giver oplevelsen af fuldbyrdet bærbar computer, kombineret med det nye tastatur, der også fungere som et cover. Dog er der en ting som gør livet som lærer til en leg. En ny forbedret pen, der er speciallavet til Surface 3 og som giver oplevelsen af at skrive på en blok af papir.

Med den nye pen kan du rette opgaver, skrive noter eller fremhæve ting når du præsenterer trådløst fra Surface 3. Du behøver aldrig mere at printe for at kunne rette i hånden, men du kan gøre det direkte på Surface, hvor en integration med Office 365 og OneDrive, giver eleverne direkte feedback. Uden brug af printer, papir eller blæk. Der er tænkt over detaljerne ved Surface 3 og derfor behøver du ikke være bange for at lægge hånden på skærmen når du skriver, da Surface 3 godt kan kende forskel på pennen og din hånd. Med Surface 3 har du altså en fuld erstatning til en blok papir.

Surface 3 kommer på markedet primo maj 2015 og har en 10,8 tommer skærm, samt en Atom-processor. Surface 3 kører på en fuld Windows 8.1 og kan gratis opgraderes til Windows 10, når dette udkommer i Sommeren 2015. For at læse mere om den nye Surface 3, klik her.


Comments (1)
  1. Anonymous says:

    Af Julich Wiberg, salgschef, Microsoft

    Ja, du læste rigtigt! Der stod ikke ’eleven

Comments are closed.

Skip to main content