(Skab orden i) kollaboration, kreativitet og kaos …


Af Torben Andersen, teknologirådgiver

 Kollaboration, kreativitet og kaos. Sådan lød overskriften i vores sidste nyhedsbrev til Microsofts Skolenetværk. Nyhedsbrevet indeholdt en invitation til gratis Office 365-netværksseminarer i Århus og Hellerup, hvor vi blandt meget andet introducerer Lync's forvandling til Skype for Business.

Der er stadig ledige pladser på seminarerne, som indeholder både et teknisk og et pædagogisk spor. Læs nyhedsbrevet og få invitationen her, hvis ikke du er på listen ...

Både det tekniske og det pædagogiske spor indeholder masser af spændende Office 365-nyheder. En af dem er lanceringen af Skype for Business. Office 365-tjenesten Lync bliver simpelthen lagt om i Skype-miljøet, så du via Office 365 får adgang til det 300 mio. brugere store kollektiv af Skype-brugere. Var der nogen, som sagde Netværksskolen?

Office 365 indeholder i det hele taget en række fede redskaber, som hjælper dig med at få orden i kollaboration, kreativitet, som netop er det pædagogiske tema for netværksseminarerne. Mød os på seminarerne og hør mere.

Skype-transformationen sker i perioden 14-28/4-15, så det er altså højaktuelt. Jeg har skrevet en kort nyhed om det på Office 365-bloggen med referencer til de første (engelsksprogede) annonceringer. I hører selvfølgelig nærmere fra os, også på dansk, blandt andet altså på de kommende netværksseminarer.

Deltagelse i seminarerne er gratis, men tilmelding nødvendig:

  • 29/4 Hellerup - Microsoft, Tuborg Boulevard 12, Hellerup - TILMELD
  • 30/4 Århus - VIA, Hedeager 2, 8200 Århus N - TILMELD

Tid: 12.00-16.00

Download detaljeret program i pdf ...

[View:https://www.youtube.com/watch?v=LUetykHsxqQ:0:0]

Comments (1)

  1. Anonymous says:

    Af Julich Wiberg, salgschef, Microsoft

    Ja, du læste rigtigt! Der stod ikke ’eleven

Skip to main content