Håber vi ses vi på Danmarks Læringsfestival?


 Af Julich Wiberg, salgschef

It-pædagogiske partnerskaber er Microsofts nøgleord på Danmarks Læringsfestival 2015. Vi har ikke i år vores egen teknologistand, selvom der er rigeligt af nye produkter at vise frem. Vi sætter i stedet fokus på produkternes anvendelse i undervisningen.

Derfor har vi valgt at facilitere fire skolers præsentation af deres it-pædagogiske satsninger og projekter. Skolerne repræsenterer på forskellig vis tankegangen bag det 21. århundredes kompetencer, hvor elevernes læring og udvikling både fagligt, kompetencerettet, personligt og socialt er i centrum.

MØD OS SAMMEN MED DET 21. ÅRHUNDREDES SKOLER PÅ STAND 243

Den fælles vinkel for skolerne er, hvordan Det digitale penalhus på forskellig vis bliver understøtter deres pædagogiske indsats både metodisk på klasseniveau og strategisk på skoleniveau. Skolerne står på den samme stand (243) i videndelingsområdet, hvor du blandt andet kan høre om:

 Jeg selv og resten af EDU Teamet er tilstede på standen. Men vi tager gerne en walk ’n talk rundt til vores mange partnere, for at se hvordan deres teknologi bliver anvendt i undervisningen. Kom og hiv fat i os. Skriv eller ring til mig, hvis vi skal lave en fast aftale:

E-mail: jwiberg@microsoft.com

Mobil: +45 45 67 84 02

Comments (0)

Skip to main content