Flere gratis Study Smarter sessioner til elever og studerende


Af Erik Carter, studentermedhjælper

Microsoft-uddannelses-kunder der tilbyder Office 365 ProPlus til deres elever og studerende kan i første halvdel af 2015 fortsat få gratis sessioner for elever og studerende i brugen af Office-pakken.

Sessionerne hedder stadig "Study Smarter" og består af et inspirerende oplæg, hvor vi viser, hvordan Office kan bruges i undervisningen. Oplægget giver:

  • Inspiration til gode studie- og arbejdsvaner med it

  • Indsigt i strukturering og opsætning af opgaver

  • Forståelse for, hvordan man sparer tid og forbereder sig bedre til undervisning

  • Vigtige it-kompetencer til senere brug i arbejdslivet

     

Indhold: Digital studieteknik med Office 365, samarbejde og deling med OneDrive og vedjledning i den gratis installation af Office-pakken.

Varighed: ca. 90 minutter

Formål: At lære at strukturere noter, få mest ud af Office-pakken og samarbejde med Office Online. Vi vil desuden vise smarte funktioner, som kun de færreste kender.

Målgruppe: Institutioner som har Student Advantage-aftale med Microsoft, dvs. tilbyder Office 365 ProPlus til alle elever, undervisere og studerende samt at der sikres mindst 50 deltagere (elever, studerende og undervisere) på sessionen.


Som en del af oplægget hjælper vi med at installere den gratis Office-pakke, der følger med institutionens Student Advantage-aftale.

Hvad med underviserne
Oplægsholderne er unge it-eksperter, der brænder for at forbedre studieoplevelsen med it. Oplægsholderne er superbrugere i Office, som de anvender i deres egne studier.

Hvis der er interesse for det, kan vi også holde en session for institutionens undervisere, hvor der kræves 25 deltagende undervisere. Det konkrete indhold afstemmes i fællesskab.

Kontakt Erik Carter på t-ercart@microsoft.com for booking og nærmere information.

Comments (0)

Skip to main content