Windows 8 og det 21. århundredes kompetencer – gratis seminar


Af Julich Wiberg, salgschef

"Inddragelse af digitale arbejdsredskaber er en væsentlig del af elevernes læring og lærernes undervisning". Sådan lyder introduktionen til det gratis seminar om Windows 8 i undervisningen, som Atea i samarbejde med Lenovo og Microsoft indbyder til fire steder i landet. Og jeg kunne ikke være mere enig. Digitale teknologier står til at blive dette århundredes væsentligste katalysator for udvikling af nye læringsformer. Men skolernes valg af teknologi og lærerens måde at bruge den på er afgørende: Forandrer teknologien undervisningen eller konsoliderer den blot de måder, vi altid har gjort tingene på?

De gratis Windows 8-seminarer hos Atea i begyndelsen af december handler derfor både om teknologien og de kompetencer hos eleverne, som den skal understøtte. I Microsofts EDU-team tror vi på tankegangen bag det 21. århundredes kompetencer. Derfor kobler vi sammen med Lenovo og Atea Windows 8-teknologien sammen med det 21. århundredes kompetencer med følgende agenda:

  • 21st Century Learning – nye kompetencer og ny læring, der lever op til skolens krav
  • Trends og udvikling når du anvender touch devices
  • ‘Magnesium-demo’ – et undervisningsforløb, der viser integrationsmuligheder i Windows 8
  • Windows 8: Implementering i undervisningen og kompetenceudvikling af lærerne
  • Hør hvordan I kan anvende RemoteApp og InTunes i skolen – og lidt om Office 365

Aalborg
9. december kl. 13.00 - 16.00 Atea, Lyngvej 3, 9000 Aalborg

Aarhus
10. december kl. 9.00 - 12.00 Atea, Tangen 4, 8200 Aarhus N

Kolding
10. december kl. 13.30 - 16.30 Atea, Birkemosevej 9, 6000 Kolding

Ballerup
11. december kl. 10.00 - 13.00 Atea, Lautrupvang 6, 2750 Ballerup

Gå direkte til tilmelding på Ateas hjemmeside.


Comments (0)

Skip to main content