Dem kan du møde 4/11 på Netværksfestival 2014 (obs – der er stadig pladser tilbage)


Af Julich Wiberg, salgschef

Et hundrede fem og firs (185). Så mange mennesker samles tirsdag den 4. november kl. 8.30-16 til Netværksfestival 2014, som Microsoft og Center for Undervisningsmidler, UCC inviterer til. Og dagligt drypper der et par tilmeldinger mere ind.

For os i Microsofts EDU Team er det en af de helt store dage. Mange deltagere kender vi som medlemmer af vores skolenetværk. Men mange navne er også nye. Til fælles har de tilsyneladende en tro på, at it kan gøre en forskel i skolereformen. For helt overordnet er dette temaet for dagen. Programmet kan du læse på penalnet.dk/netfest

Deltagerlisten finder du også på Penalnet, som er skolenetværkets blog. Her kan du altså se, hvem du kan netværke og dele faglig viden med. Tilmeldingen er gratis og åben denne uge ud eller så længe brandmyndighederne tillader det. Kommer du langvejs fra og har brug for overnatning, har vi indgået rabataftaler for festivaldeltagere med de lokale hoteller. 

Vores tre keynotes er jeg næsten lige stolt over at kunne præsentere, som jeg er over det høje deltagerantal. Overalt i landet hører jeg om aflyste kurser og konferencer. Angiveligt som følge af den ekstra travlhed skolereformen har givet. De tre er Lars Goldschmidt, Ole Sejer Iversen og Christiane Vejlø. Læs på Penalnet, hvad de har på hjertet i denne forbindelse.

En flot vifte af leverandører stiller op i vores Atrium. Med sig bringer de naturligvis en masse grej, men de har også inviteret udvalgte kunder, som allerede er godt i gang med at bruge grejet pædagogisk. Den viden deler de ud af på standene og i fokusgrupper, hvor det bliver muligt at udveksle erfaringer både strategisk og helt praktisk.

Panoramaet af oplægsholdere er bredt og flot, synes jeg selv. Vi har oprettet et galleri på Penalnet, hvor du kan se dem alle.

Jeg håber vi ses til Netværksfestival 2014!

Julich Wiberg, jwiberg@microsoft.com


Comments (0)

Skip to main content