Komplet Office-pakke til både elever og lærere


Af Torben Andersen, teknologirådgiver

Snart er det ikke kun eleverne, som gennem Student Advantage-aftalen kan installere Office på op til fem forskellige enheder.  Pr. 1. december 2014 udvider vi nemlig tilbuddet om gratis Office 365 ProPlus til også at indbefatte ansatte på de skoler, der allerede har Office til deres ansatte på årlig lejebasis. Det betyder at lærere og administrativt personale kan tage Office-pakken med hjem og installere på både smartphones og tablets. Fordelen er, at de har den samme software som eleverne, der løbende opdateres med de nyeste funktioner. Office-pakken kan installeres på op til 5 enheder, herunder PC, iPad og Mac.

Hvordan får vi på min skole adgang?
Siden december 2013 har Office 365 ProPlus været gratis tilgængeligt for elever igennem deres skoler, såfremt skolens ansatte har Office på årlig lejebasis. Eleven skal logge ind med sin Office 365 konto (fået fra skolen) på hjemmesiden www.Office.com/GetOffice365. Dermed får de kendte programmer som Word, PowerPoint og OneNote. Desuden inkluderes 1 TB lagerplads i OneDrive for Business, så alle filer trygt kan gemmes i skyen.

Kontakt din IT-afdeling på skolen eller i kommunen og hør hvordan disse services kan gøres tilgængelige på din skole eller institution.

Hvis jeres it afdeling allerede har aktiveret elevernes Office 365 konti – da få eleverne/studerende til selv at downloade office pakken på egne devices – hjælp til at sprede budskabet på din egen skole/institution.

Webcast
Hvis du er nysgerrig, har spørgsmål eller på anden måde interesseret i få mere at vide omkring Student Advantage og Office 365 - så er du velkommen til at tilmelde dig et webcast direkte fra Microsoft her hos Erik på mail: t-ercart@microsoft.com
Det foregår hver mandag kl 14.30 og du kan se mere på denne blog post:  http://blogs.technet.com/b/dk_uddannelse/archive/2014/10/06/webcasts-om-student-advantage-og-office-365-downloads-til-elever-og-studerende.aspx

Brug af Office produkter gennem Office 365. Både undervisere og elever
For mere information om Office i uddannelsessektoren, besøg: microsoft.dk/uddannelse og http://www.microsoft.com/da-dk/uddannelse/produkter/office365-for-education.aspx

Studerende kan besøge site for studerende på: www.microsoft.dk/students

Mulighed for samme type af downloads til alle lærerne via Office ProPlus og Student Advantage aftalen – dvs de kan hver især installere Office på op til 5 devices de bruger (fx privat PC, Ipad, Tablet, Smartphone). Dermed kan de bruge Office produkterne både online og offline. Du kan læse mere om selve tanken omkring Student Advantage i denne blog.

Hvis du slet ikke kender til Office 365 online og Offline muligheder – så kan du læse på selve Office bloggen omkring ydelsen: http://office.microsoft.com/da-dk/academic

  

 

 

Comments (4)

 1. Anonymous says:

  Af Torben Andersen, teknologirådgiver
  Jeg har endnu til gode at møde den lærer

 2. Per says:

  Gælder dette tilbud også de danske universiteter.

 3. jens says:

  Skuffet – Aarhus universitet tilbyder IKKE denne service.

 4. Erik Carter (Microsoft) says:

  Hej Per – ja, såfremt de har lavet en aftale med Microsoft er dette også gældende for danske universiteter.
  Hej Jens – nu er det udrullet på Aarhus Uni.

  Mvh Erik Carter, Microsoft Danmark

Skip to main content