Webcasts om Student Advantage og Office 365 downloads til elever og studerende


For Microsoft er det en prioritet, at børn og unge får den bedste software. Dels er det vigtigt, at de har gode forudsætninger for indlæring. Samtidigt får eleverne de IT-kundskaber, fremtidens arbejdsmarked efterspørger. Derfor har vi fokus på vores Student Advantage-program, der giver eleverne den fulde Office-pakke uden beregning, såfremt skolen har Office til sine ansatte på lejebasis. Den virker også på iPad!


Vi er hos Microsoft Danmark begyndt at lave ugentlige webcasts om Student Advantage og fordelene ved Office 365 i uddannelsessektoren. I disse webcasts vil vi gennemgå indholdet og installationen af Student Advantage, give jer konkrete redskaber til at få eleverne til at downloade det samt svare på jeres spørgsmål.

Hvis vi lykkes med opgaven, får elever og lærere gavn af den nyeste og bedste software, der sikrer lagerplads i skyen og gode forudsætninger for samarbejde!

Det første webcast vil blive afholdt mandag d. 13/10 klokken 15.00-15.30 via Lync, og du tilmelder dig ved at sende en mail til Erik Carter på t-ercart@microsoft.com

Det er også muligt at logge på kaldet hver mandag direkte på dette link

På genhør!

EDU-teamet

Flere informationer omkring Student Advantage og Office 365:

http://blogs.technet.com/b/dk_uddannelse/archive/2014/09/15/fem-office-pakker-til-eleverne.aspx

http://blogs.technet.com/b/dk_uddannelse/archive/2013/12/11/fem-office-licenser-oveni-hatten-til-elever-og-studerende.aspx

http://blogs.technet.com/b/dk_uddannelse/archive/2014/01/24/kom-godt-i-gang-med-office-365.aspx

Comments (4)

 1. Helt korrekt. Som Torben antyder – så bliver det per 1. december 2014 også tilgængeligt for lærerne – dvs samme muligheder som eleverne via Student Advantage programmet – Adgang til Office online og offline på op til flere devices per bruger……ikke
  helt skidt for brugerne. Så ud med den gamle officepakke og ind med en ny version på din pc. Så kryds fingre for at det også gælder på netop din undervisningsinstitution. Din It afdeling bør vide besked og kan rådgive dig.

 2. Office 365 og Chromebooks:
  Her skal du bruge Office Webapps da du ikke kan installere programmer eller Office 365 på en Chromebook (og du skal have en aktiv internetforbindelse). Dvs der er visse features der ikke er mulige i på en Chromebook men som er mulige i Office 365 på pc og også
  på to-i-en enheder (tablet og PC i en).

  Her kan du se mere omkring Office Webapps:
  http://products.office.com/da-DK/office-online/documents-spreadsheets-presentations-office-online

  4 Web Apps kan bruges:
  1.Word
  2.Excel
  3.PowerPoint
  4.OneNote

 3. Anonymous says:

  Af Torben Andersen, teknologirådgiver
  Snart er det ikke kun eleverne, som gennem Student Advantage

 4. CloudComputing says:

  Kan aftalen afvikles på chromebooks?

Skip to main content