Office Web App: Hurtig redigering af dokumenter i mailboxen


Af Kresten Thorndahl, studentermedhjælper

Der er kommet en ny feature i Outlook Web App, som i mails med vedhæftede filer giver dig mulighed for at redigere og sende retur til afsender uden at downloade filen først. Featuren virker med Office 365 inden for samme organisation.

Som studerende får jeg som en del af vores gruppearbejde ofte mails med dokumenter vedhæftet. Afsenderne forventer typisk, at jeg returnerer dokumentet til gruppen med et par rettelser i. Jeg tror de fleste kender processen: Gem som – Rediger – Gem rettelser – Vedhæft fil – Send. En proces med en masse klik, som du nu kan reducere med en ny fed feature i Office Online.

Med en Office 365-mail, har du mulighed for at redigere vedhæftede dokumenter direkte i den mail, kollegaen har sendt og springe den lidt tunge offline-proces over og sende filen retur med det samme, uden på noget tidspunkt at blive afbrudt af forstyrrende elementer, som at skulle downloade eller uploade.

Det er de små ting der tæller. I dette tilfælde er det en funktion, som hjælper mig meget i min hverdag ved at spare en masse tid! Funktionen er klar lige nu, hvis du har Office 365 med mail, så det er bare med at komme i gang!

Læs mere om den nye feature her.

Comments (0)

Skip to main content