Office 356: Mediepatruljer udruller Skolebordet i Kolding Kommune


Af Julich Wiberg, salgschef

I Kolding går skolevæsenet all in med deres Mediepatruljer og giver dem ansvaret for udrulningen af Offfice 365-platformen Skolebordet i hele kommunen. Det er et af de mest radikale innovative it-pædagogiske tiltag, jeg har set på peer to peer-fronten.

Satsningen er logisk ikke bare set i et læringsperspektiv, men også hvad angår rationalisering af både udvikling og drift. Eleverne udgør en kæmpe ressource på it-fronten og de lærer på flere niveauer meget af at tage del i ansvaret for udrulningen. Et ansvar som de tilsyneladende har taget på sig.

Vurder selv i dette nyhedsindslag fra TV Syd og læs mere om casen hos ProActive. Se baggrunden i denne pressemeddelelse fra kommunen. Du kan selvfølgelig også besøge Skolebordets egen, informative hjemmeside på, nå ja, skolebordet.dk.

Comments (0)

Skip to main content