Tilmelding til Netværksfestival 2014 er åben


Center for Undervisningsmidler, UCC og Microsoft inviterer til årets store it-pædagogiske netværksarrangement hos Microsoft i Hellerup. Det sker tirsdag den 4. november 2014, kl. 9-16 hos Microsoft i Hellerup. Læs foreløbigt program og tilmeld dig på penalnet.dk/netfest14.

Dagens keynotes ligger fast:

  • Folketingskandidat og tidligere direktør i Dansk Industri Lars Goldschmidt giver os sit bud på, hvordan vi med booster skolereformen. Der er tændt op i Twitter-grillen under hans keynote, hvor han på scenen bliver besvarer spørgsmål og kommentarer live.
  • Professor Ole Sejer Iversen sætter rammen for, hvordan digital fabrikation og design i folkeskolen kan bidrage til elevernes digitale dannelsen og Bildung 2.0. Dermed lægger han op til deltagernes efterfølgende eget arbejde i fablabs. Han formidler nyeste viden på området og stiller skarpt på de nye læringsformer, som et eksperimentelt fablab@school praksisfællesskab bringer ind i skolen.
  • Radiovært og gadgetekspert Christiane Vejlø giver sit bud på, hvordan en fremtidssikret skoledag baseret på nutidens teknologi ser ud. Gennem sin egen 6 årige datters optik giver hun et bud på, hvordan vi tænker alt fra tablets til wearables ind i hele den forlængede skoledag.

           

 

 

Comments (0)

Skip to main content