Studér Smartere anno 2014


Study Smarter fortsætter!

Af Erik Carter, Microsoft Danmark, Uddannelsesteamet

Det populære Study Smarter-oplæg fortsætter i det nye skoleår. Det betyder, at elever og studerende fortsat har mulighed for at få:

  • Inspiration til at skabe sunde studie- og arbejdsvaner med IT.
  • Indsigt i god strukturering og opsætning af opgaver med Office, Windows og i skyen – og hvordan man samarbejder sikkert og effektivt.
  • Forståelse for, hvordan IT sparer tid, forbedrer forberedelsen og giver undervisnings- og eksamensmæssige fordele.
  • Vigtige IT-kompetencer, som de studerende kan bruge senere i deres arbejdsliv.

Vores oplægsholdere er unge IT-eksperter, der selv læser på en videregående uddannelse og brænder for at forbedre studieoplevelsen med IT.

 

Nye vilkår

Den store efterspørgsel betyder, at der er kommet nye vilkår for at booke et Study Smarter-oplæg.

Det er stadigvæk gratis at booke et oplæg. Nu er det dog et krav, at der minimum er 100 elever til stede til oplægget. Er der mindre end 100 elever til stede, koster oplægget 3.900 dkk og ekstra-sessioner på samme dag kan tilbydes til 950 kroner pr. session.

De nye regler tager afsæt i et ressourcehensyn, da vi desværre ikke har midler til at besøge alle, men gerne vil ud til flest muligt.

Det er dog stadigvæk et praktisk krav, at der stilles en projektor til rådighed, så alle kan følge med. Vi koordinerer tidspunkt i fællesskab med den enkelte uddannelsesinstitution og aftaler, hvordan vi kan tilpasse oplægget, så det giver bedst mening for de studerende.

  

Vælg én eller flere lektioner

 

Lektion 1 - Tips og tricks til Windows, OneNote og OneDrive

Denne lektion lærer studerende at strukturere og bruge noter bedst muligt. Her lærer vi også de studerende om backup, og hvordan de deler og redigerer noter i skyen.

Lektion 2 - Tips og tricks i Windows, Word og PowerPoint

Denne lektion lærer de studerende gode teknikker til den professionelle og selvstændige præsentation, og hvordan man arbejder med strukturering af større skriftlige opgaver.

Lektion 3 - Tips og tricks til Lync og SharePoint – Office 365
Denne lektion er til uddannelsessteder, der har testet eller implementeret Office 365.

Formålet er at vise muligheden for at være fleksibel og arbejde hjemmefra. Eksempelvis via onlinemøder med studiegruppen eller lærer/elev-samtaler.

Lektion 4 – Windows Tablet session

De studerende lærer at navigere i Windows 8, bruge touch og udnytte de nye funktioner. Denne session kombineres gratis med Lektion 1 eller 2.

 

Lektion 5 – Teach Smarter

Vi arrangerer også Teach Smarter seminarer, som udelukkende er for undervisere. Vi aftaler indhold afstemt med jer – kontakt os for yderligere detajler.

 

Kontakt og yderligere information

Kontakt projektleder Sara Høyer Kragelund på sarak@microsoft.com  eller 51578240.

 

Læs mere om de 5 lektioner og mere information på:

http://www.microsoft.com/da-dk/om/studysmarter.aspx

Comments (0)

Skip to main content