Netværksfestival 2014 – sæt kryds i kalenderen


Af David Garde-Tschertok, pædagogisk uddannelseschef

 Vi gentager succesen fra 2013, og holder sammen med Center for Undervisningsmidler, UCC hos os selv i Hellerup årets Netværksfestival. Det bliver tirsdag den 4. november 2014. Vi opdaterer løbende programmet på Penalnet.

Nye Fælles Mål og en skolereform med fokus på elevens læring er rammen for Netværksfestivalen 2014. Med keynotes, i FabLabs, på sessioner og gennem dialog med leverandører søger vi svar på spørgsmålet: Hvordan sætter vi med it faglig turbo på elevens læring i en anderledes og varierende skoledag?

It er mere end en skærm og et tastatur. På Netværksfestivalen 'undresøger' vi i gensidig dialog, hvordan skolen anno 2014 med digital understøttelse fremmer fagligheden og tværgående temaer som 21st century learning skills og entreprenørskab. Programmet er lagt med kodyle keynotes i begge ender, FabLabs, sessioner og god tid til dialog og networking i middagspausen.

De første bekræftede navne i programmet er som hovedtalere radiovært og gadget-ekspert Christiane Vejlø, folketingskandidat og tidligere direktør for DI Lars Goldschmidt samt   professor Ole Sejer Iversen.

Tilmelding åbner snart.


Skip to main content