Så meget får du i Microsofts Skolenetværk


Af David Garde-Tschertok, pædagogisk uddannelseschef

Her i den afgørende fase af næste skoleårs planlægning, kan det være godt at gøre status for sine netværks- og kompetenceudviklingsaktiviteter. Der vil jeg fra Microsofts side gerne byde ind med en oversigt over, hvad man egentlig får som deltager i vores skolenetværk. Derfor har vi lavet en folder, som du kan hente fra vores OneDrive nedenfor. Den kan bruges af nye medlemmer, som overvejer om de vil deltage, såvel som brush up for eksisterende medlemmer. For hvad er det nu lige, man får? En hel del, synes jeg i al beskedenhed selv. Det er bare at møde op og række ud efter vores tilbud.

God sommer - jeg håber vi ses på den anden side til gensidige drøftelser, sparring og it-pædagogiske udviklingsprojekter, der kan hjælpe skolereformen godt på vej.

Comments (0)

Skip to main content