Lette tablets med høj ydeevne fra Dell skaber fleksibilitet i undervisningen


Af Steen Grønbeck, Dell 

Med mobile undervisningsløsninger fra Dell kan du tage klasseværelset med dig hvor som helst. Vi har lyttet til undervisere for at kunne tilbyde den teknologi, der passer bedst til dine behov. Alle vores bærbare computere og tablets er udviklet til at opfylde kravene til mobilitet og fleksibilitet i undervisningen, samtidig med at de leverer den ydeevne, som undervisere kræver.

 

Dell har udviklet en produktserie specielt tilpasset de udfordringer, der eksisterer for elever, lærere og it-ansvarlige i forbindelse med benyttelse af it i hverdagen.

Gennem dybdegående analyser og adskillelige pilotprojekter i samarbejde med Intel og Microsoft skabte vi en 1-til-1 tablet-løsning baseret på følgende tre gruppers behov:

• For eleverne – et produkt, der hjælper til at øge produktiviteten, og som ikke er for tungt at have med.

• For lærerne – en løsning, der bl.a. gør det muligt at kontrollere fokus i klasselokalet med brugervenlige apps.

• For it-ansvarlige – produkter, der understøtter en bred vifte af flash/java programmer samt nye touch optimerede apps. Mulighed for batteriskift samt servicering med on-site service, som var det enhver anden notebook.

 Se Dell brochure i PDF på dette link

Dells tabletløsning med keyboard vejer samlet under 1 kg og skaber rig mulighed for elevers kreative udfoldelse på alle klassetrin. Med keyboard, touch-funktion og evt. stylus udgør den et læringsredskab, der kan benyttes i alle ***.

Tablets til uddannelsesbrug rummer store muligheder, men implementeringen og brugen af disse stiller også store krav.

Dell bestræber sig på at levere end-to-end løsninger og er derfor i stand til at tilbyde hele det brede spektrum af skole-it. Dells produktportefølje dækker over bl.a. tablets, projektorer, monitors og ikke mindst læringsbaseret software, der er simpel at benytte. Med hjælp fra vores softwarepartnere kan lærerne bruge en tablet til at orkestrere undervisningen på tværs af alle tablets i klasselokalet. Hermed er det muligt at styre fokus via programmer, hjemmesider og interactive apps eller blokere adgang til irrelevante websider og sociale medier. Lærerne kan også anvende en tablet som et fjernbetjent interaktivt whiteboard, så de ikke skal stå med ryggen til eleverne, men kan nedskrive deres noter, mens de bevæger sig rundt i klassen.

Sammen med vores uddannelsespartner Twentyonelearning har Dell skræddersyet et undervisningsforløb til lærere, der sammen med Dells tabletløsning, giver den mest komplette værktøjskasse på markedet inden for pædagogisk it. Løsningen kan bl.a. understøtte projektbaseret arbejde, mobil undervisning, en øget faglighed samt forbedring af samarbejdet imellem lærere.

Du er meget velkommen til at kontakte Dell på 32871200 eller aftale et møde, hvis du har spørgsmål, eller hvis dette vækker din interesse.

 

 

Comments (0)

Skip to main content