TIL STUDERENDE: Gratis download af SQL Server 2014


Af Torben Andersen, teknologirådgiver

Gode SQL-kundskaber er lig med gode jobmuligheder. Derfor betragter jeg det også som en god nyhed for studerende, at de gratis kan downloade Microsofts professionelle udviklerværktøj til databaseopbygning og –vedligeholdelse.

 

SQL fra Microsoft er det mest anvendte system til håndtering af databaser i både private og offentlige virksomheder. Derfor giver det god mening for studerende, at dygtiggøre sig i håndteringen af SQL. Både for deres fremtidige jobmuligheder og for måske endda at udvikle sine kompetencer til under studietiden at skaffe sig biindtægter.

 

Til Tech Students tilbyder Microsoft DreamSpark gratis download af SQL Server 2014 Enterprise. Det sker under den rammende overskrift ’Big data – big jobs’. En logisk og valid sammenkædning af, at big data-trenden jo skaber efterspørgsel på teknisk velfunderede og dygtige medarbejdere i snart sagt alle sektorer og virksomheder af en hvis størrelse. Skal vi kalde tilbuddet et Window(s) of opportunity?

 

Del dette link til gratis download af SQL Server med dine studerende. Så kan de lære sig selv, hvordan de håndterer et værktøj som bliver brugt hver dag ude i den virkelige verden.


Comments (0)

Skip to main content